SON DAKİKA
Hava Durumu

Potanın sihirbazları Harlem Globetrotters Türkiye'ye geliyor

Sanat gösterilerini aratmayan benzersiz hareketleriyle basketbolun efsane gösteri grupları arasında yer alan Harlem Globetrotters, daha önce hiç görülmemiş bir gösteriyle seyirci karşısına çıkacak. 10 Ekim'de Ankara'da, 12 Ekim'de ise İstanbul’da olacak gösterinin biletleri Biletinial'da satışta.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasehrengiz.com/
Potanın sihirbazları Harlem Globetrotters Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü Harlem Globetrotters, 2023 dünya turu çerçevesinde bir senelik aranın ardından yeniden Türkiye’de olacak. İstanbul ve Ankara’daki basketbolseverlerle buluşacak olan Harlem Globetrotters, daha önce hiç görülmemiş bir gösteriyle seyirci karşısına çıkacak. 10 Ekim Salı günü Ankara Arena’da ve 12 Ekim Perşembe günü İstanbul Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşacak Harlem Globetrotters gösterisinin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat ve eğlence platformu Biletinial üzerinden satışa çıktı.
Basketbolseverlere görsel bir şölen yaşatacak olan organizasyonda en sevilen Harlem Globetrotters yıldızları, Washington Generals ile yapacakları karşılaşmada inanılmaz basketbol yetenekleriyle katılımcılara oyun boyunca eğlenceli vakit geçirtecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.