SON DAKİKA
Hava Durumu

‘DREAMWALL’ İLE HAYALLER DUVARLARINIZA YANSIR

Baybars Dijital Tekstil’in Dreamwall markasıyla piyasaya sunduğu nano teknoloji ürünü nefes alabilen ısı yalıtımlı duvar kumaşlarıyla hayal ettiğiniz her şeyi iç mekanlara yansıtabilir, ömürlük konfora sahip olabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2022 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasehrengiz.com/
‘DREAMWALL’ İLE HAYALLER  DUVARLARINIZA YANSIR

NEFES ALAN, SAĞLIKLI, ISI YALITIMLI, GERİ DÖNÜŞÜME UYGUN…

Bursa’da yaklaşık 22 yıldır tekstil alanında üretim yapan Baybars Dijital Tekstil A.Ş. ürettiği duvar kumaşlarıyla yurt içi ve yurtdışında duvar giydirme alanında bir ilke imza attı. Bir ilk diyoruz çünkü dünya nano teknolojiyle yırtılmaz, nefes alan, ısı yalıtımlı ve tekrar tekrar kullanabilen duvar kumaşlarıyla tanıştı…

Başta Almanya, Avusturya ve Irak olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde Dreamwall markasıyla piyasaya giren Baybars Dijital Tekstil’in yurt içinde de 100’e yakın bayisi bulunuyor. 74 yıldır bir aile geleneği olan tekstil işini sürdüren Baybars Dijital Tekstil’in Genel Müdürü Mehmet Fatih Günışık, Dreamwall markasıyla ile ürettikleri duvar kumaşları hakkında şu bilgileri verdi:

“Duvar giydirme denilince akla ilk gelen kâğıt malzemeler oluyor. Bizim ürünümüz kâğıt değil kumaş. Dreamwall markasıyla piyasaya sürüldü. Hakikaten de hayalden duvara bir ürün. Hayal edebileceğiniz her şeyi duvara aktarabiliyoruz. Örneğin çocuğunuzun odasına onun istediği hayal kahramanlarını yansıtabiliyoruz. Kataloglara bağlı kalmadan çözünürlüğü iyi olan tüm görüntüleri büyüterek duvara aktarmak mümkün. Ama özellikle belirtmeliyim ki bu bir tablo değil, duvar giydirme. Devasa ölçülerde ürün yapıyoruz.  Mesela fabrikanızın fotoğraflarını çekip bunu bir kompozisyon halinde ortaya koyabiliyoruz. Ya da Bursa’nın değerlerini, herhangi bir şehrin değerlerini bir kompozisyon haline getirip bunu duvarlarınıza yansıtabiliyoruz.”

ÜRETİM ANLAYIŞI

Üretim anlayışlarını “iş ve ev konseptine uygun, müşteri taleplerine uyumlu” özetleyen Baybars Dijital Tekstil Genel Müdürü Fatih Günışık, Türkiye ve dünya genelinden şu an yoğun bayilik teklifleri aldıklarını bildirdi. Bayilik konusunda seçici davrandıklarını anlatan Günışık, “Şu an Türkiye’deki bayi sayımız 100’e yaklaştı. Müşteri memnuniyetini esas alan bayilerimiz çalışma yapılacak alana yönelik ürünü bizden ister, biz de derhal üretime alırız. İstenilen ebatlarda, istediğimiz şekilde üretiyoruz. Duvar kâğıdı mantığında rulo desenler de üretiyoruz. Uygulamayı bayiler yapıyor. Bazen büyük müteahhitler için çok geniş alanlarda uygulamaya yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Bu arada, dünyada bir ilk olan duvar kumaşlarının patenti Baybars Tekstil’e ait. Pandemi sürecinde üretime başladıklarını söyleyen Mehmet Fatih Günışık bu sürecin üretimi doğal olarak biraz yavaşlattığını ancak bundan sonraki süreçte artacağını belirterek, “Artacak çünkü çok özel bir ürün üretiyoruz. Bu ürün dünyada yok. Biliyorsunuz duvar giydirmeleri çoğunlukla kâğıttan yapılıyordu. Bir de poliüretan kaplı sağlık açısından problemli kumaş ürünler vardı. Bizim ürünümüz komple tekstil ürünüdür. Ekstra kaplama vs yok. Tamamıyla nano teknoloji ile üretilen duvara uyumlu, yırtılmaz, ses akustik, ısı yalıtımı gibi özelliklere sahip bir ürün. Yırtılmadığı için avantajlı. Ürün inovatif bir ürün. Uygulaması ise çok kolay. Duvar kâğıdında kullanılan yapıştırıcılarla uygulama yapılıyor” şeklinde konuştu.

SES VE ISI YALITIMI

Ar-Ge çalışmalarının hala devam ettiğine de değinen Günışık, duvar kumaşlarının avantajlarını şu cümlelerle aktardı:

“Ürünün yüzde 23 ısı yalıtım, yüzde 25 ses akustik özelliği var. Kafe, restoran, otel ve evler için önemli özellikler bunlar. Ürünün yırtılmaz olması hem uygulama kolaylığı getiriyor hem de duvara zarar verilmeden sökülüp başka bir duvarda tekrar kullanılabiliyor. Kâğıtlarda bu mümkün değil. Geri dönüşüme uygun bir ürün. Avrupa’da itibar gören bir özellik bu. Sağlıklı nefes alabiliyor. Hem yalıtımlı hem de nefes alabilmesi bu ürünü ekstra daha iyi hale getiriyor. Rahatlıkla silinebiliyor. Ürünü çıkardığınız alanda herhangi bir deformasyon olmuyor. Duvar ve tavanlarda uygulanabiliyor. Ayrıca dış mekânlar için de farklı bir ürüne yönelik ar-ge çalışmamız devam ediyor.”

Yıldırım’da Anadolu Mahallesi Vişne Caddesi’nde fabrika üretim yeri bulunan Baybars Dijital Tekstil’in ürünlerine www.dreamwallshop.com adresinden de ulaşmak mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.